NM skog 2023

Da er årets NM skog over. Gera fikk 1 VK i kvalifiseringen, 2 VK i semi og i finaln fant vi henne i stand og der gikk ho dessverre etter i oppflukt. Har aldri i hele sitt liv gått etter så synd det skjedde i finalen. Det kunne ha endt med plassering i finalen hvis det ikke hadde skjedd så veldig irriterende det der siden det bare blei to hunder som blei plassert. Får se om vi gidder å kjøre til Malvik på NM skog 2024. Har hatt utur med de to gangene jeg har fått hunder til finalen. Første gang var med Era i 2012. Da var det en bjørn som ødela finalen, da Era nektet å jakte videre etter å ha vært i nærheten av bjørn ( bjørnen blei observert av partiet)

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *