Frankrike og hjem igjen

. Da gikk det ikke veien i Frankrike. Siste dag gikk Era des Grandes Vorachyres bra.  Blir stille i bjella og finner henne i stand. Går frem og reiser ved fot som en nesten må i denne konkurranseformen. Men her løper fasan foran. Vi går og går. Hadde det vært mer åpent hadde jeg løpt frem sammen med Era men en må jo ha med dommere og skyttere så det blir rask gange. Vi har da gått fra nesten meter høy lyng til plantefelt av furu med sandbunn. Her løper fasan raskt og gi greier aldri å ta den igjen og få den i lufta. Synd men sant.

Slik så det ut der vi startet søket siste dagen. Heldigvis blei det bedre

Så da blei det en fryktelig lang tur hjem siden eg ikke hadde noen premiering med meg hjem.  var i alle fall en flokk med grosser münsterländere som var veldig glade for å komme ut av bilen når vi kom hjem.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *