En kort oppsummering før jakta

Da har Fay hatt en prøvestart på Randsfjorden. Det var veldig lite fugl og ingen på prøva ble premiert. . Era startet på NM skog og blei for treg i avansen men det er typisk henne når fuglen er fløyet. Var forresten etter en innkalt rapport. Det var surt.  Gera har vært på 2 x fullkombinert og fått med seg 1 x 2 premie men. Var surt når hun fikk den premien for hadde det ikke gått fugl fra veden når vi hadde igjen 10 min av slippet så hadde hun hatt sin første fullkombinert. Andre prøva hadde vi en fugl i første slipp men vi gikk i medvind og fikk aldri den fugl i nesa. Ergerlig. Men atter igjen viser kennel Grandes Vorachyres seg frem på en positiv måte og viser hvor skapet bør stå. Nå er det først litt jakt og så får vi se hvordan det går på Stange,  Noen lurer kanskje på hvorfor ikke Gad er blitt stilt. Grunnen er enkel. Ho er ikke der jeg vil i år og med dårlig økonomi så må en prioritere det som går best.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.