Året 2019-2020

Da begynner året 2019 å nærme seg slutten. Konklusjon på året er at noen mål er nådd mens andre har jeg ikke kommet i mål med. Skreiv for ett år siden at mål var å få avlsgodkjent Gera og Gad. Det har gått i orden. Skreiv også at jeg hadde som mål å få en eller begge til tittelen NUCH. Det har jeg klart med Gera siden ho er den eneste av de to med 1 AK. Gad fikk maks ho kunne få på utstilling med de forutsetningene ho har. Håpet på å få Gera til NJ(K)CH men mangler en 1 AK for å komme i mål der.

Plan for 2020 er først og fremt valper. Får tro løpetiden kommer på 2 evnt 3 stykker så det kan bli masse bra grosservalper. Videre blir det vel noen prøvestarter for å få championater i havn. Er blitt lei apportprøver men blir vel en start på de 3 yngste slik at kombinert championatet er mulig.

Ønsker alle en riktig god jul og ett got nytt år

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *