Ultralyd

dag har jeg hatt Gra og Fay på ultralyd undersøkelse for å se om de var med valper. Veldig rart men det var dessverre bare Gera de kunne finne foster i. Fay så tom ut. Hva som er rart er at de begge har like symptomer og det har de hatt hele tiden. Fått en del henvendelser fra inn og utland om at det fortsatt kan være valper og ikke skulle stole 100% på ultralyd. Så en får klamre seg til halmstrået et par uker til å se utviklingen.

Det som er stusselig er tanken på alle de jeg må skuffe at de ikke får valper fra slike fantastisk bra, dyktige friske individer. Det finner man ikke over alt tydeligvis. Men man får glede seg med de individene som kommer. Så ut til å bli ett ok kull på Gera da hvis alle kommer til.

Det viste seg i ettertid at August som Fy blei paret med var steril. Det var jo veldig synd men forklaring på hvorfor det ikke blei noen valper

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.