Valper 2023

Nå er jeg veldig i tenkeboksen. Skal jeg sette på ett siste kull på

NUCH NJ(K)CH NJCH Gera des Grandes Vorachyres? For rasen så er det veldig positivt når en ser på hva som finnes av grossere, men er det marked for å selge valper ? Er du ute etter toppen av hva du kan få av grosser og for øvrig så ligger Gera som sin mor, helt i toppen av det som finnes av skogsfuglhund her i landet. Er du ute etter å vinne NM høyfjell så finn en annen rase, men derimot NM skog kan en hevde seg bra. I 2022 var det 2 hunder i Norge som fikk 1 AK/ÆP og den ene var Gera. Så er du ute etter en solid apportør og en topp skogsfuglhund og du er jeger, så går toget nå så si ifra om du er interessert.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *