20 juni 2017

Da var jammen meg Era blitt 8 år. Hun går da ut av avlslisten hos NMLK  Det er dessverre bare Fay som for tiden kan fylle hennes sko på avlslisten. Får tro det snart kan komme opp flere gode individer. Er veldig usikker på om jeg skal søke NKK om å få ett kull til på Era eller om jeg skal ha ett på Fay. Men siden Fay har fått ødelagt ryggen så er det ikke sikkert det er så lurt. Skal rasen gå fremover så må det individer som Grandes Vorachyres blod gir. Har også meldt min interesse ti VM i Frankrike i oktober. Hvis jeg får økonomi til det så hadde det vært moro å få sluttet sirkelen og komme tilbake til Frankrike. Så vil du at en grosser münsterländer skal delta i VM til høsten så mottas økonomiske bidrag med glede.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *