Jaktprøvesesongen 2018 kort fortalt

Da er prøvesesongen 2018 over. Fra kennel Des Grandes Vorachyres har det blitt stilt 4 hunder med tilsammen 14 starter. Dette har endt med 1×6, 11×5 og 2×4 i  jaktlyst. Det gir ett snitt på 4,92 Dette er sensasjonelt for rasen.  Fy søren så bra hunder 🙂 Era blei prøvens beste hund på Holleiaprøven og det er 2 gang hund blir. Hun har også vunnet kombinertfatet 3 ganger og vi fikk det da til odel og eie.  Les mer om Holleiaprøven her.  Gera fikk 1 premie på Stange og ble der lørdagens beste hund samt at hun har en 2 fullkombinert. Hadde hun ikke blitt belastet med en fugl som gikk fra ett tre så hadde hun hatt 1 fullkombinert. Fay har stort sett ikke hatt fugl i sine slipp men på Holleia prøven var vi like ved ho så vi støkte orrhanen og siden dommer ikke hadde sett standen og gikk litt etter så var det slutt.  Gimmik har bare hatt en start men gikk der meget bra.  Får tro kneet til Bjørn blir bedre til neste år slik at det blir flere prøvestarter på en så god hund. Med så lett fugl det har vært i år så må jeg si meg veldig fornøyd selv om premieprosenten kunne vært bedre.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.