God jul og godt nytt år

Da er året 2018 snart på hell. Kennel Grandes Vorachyres har vist seg frem på en meget god måte  i året selv om det ikke har vært så fryktelig mange starter. Men Gera blei prøvens beste hund på fullkombinert på Holleia, Hun blei lørdagens beste på Stangeprøven. Era blei prøvens beste hund på Holleiaprøven i november. På andre starter så har hundene vist at det er trøkk og jaktlyst. Er jo bare tragisk at det omtrent ikke er andre som starter grosseren på prøver. Tragisk for rasen er det i alle fall.

Planer for 2019 er å delta på noen få utstillinger med Gera og Gad slik at de blir avlsgodkjente og kanskje bli NUCH. Må vel si at målet også er at i alle fall en av de skal bli NJ(K)CH i løpet av året. Gera har sammen med sin mor billetten til NM så NM skog skal vi i alle fall på. Må se hvordan formen på meg og bikkjen er i vinter og om det blir noe prøvestarter på høyfjell. Blir paring av i alle fall Fay i løpet av året men tenker litt på kanskje å sette på flere samtidig siden etterspørsel på valper er ganske stor hos meg. Men klart. Ønsker folk seg grosser så får en kvalitet her.

RIKTIG GOD JUL ALLE SAMMEN OG ETT GODT NYTT ÅR

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.