Høyfjellsprøve vinter Geilo i april

Gikk ikke helt som jeg hadde håpet denne helgen. Hadde meldt på begge jentene i helgen men fik bare start med Gera. Det var litt skivebom. Skulle vært med Gad men sånn blei det. Gad har jo bare hatt en start før og må se å få premiert henne. Men vi får ta det igjen i August. Som sagt så startet jeg med Gera og ho startet dårlig. Surra litt mye i rypelukt både ho og makker men heldigvis så ga de seg med dette og begynte å jakte og jaktet tildels veldig bra men jeg og makker var enige om at der forsvant muligheten på førstepremien så da er det ikke lengre så interessant å gå så mye mer. Når Gera fikk stand så skulle jeg gått bort til henne for hadde fuglen gått så hadde ikke det spilt noe rolle siden vi ikke lå an til en 1 premie. I stede så ba jeg om avstandsreis og med 3 fugler som løp på beina foran henne og stegg som skvatra så gikk ho 15-20 meter for langt etter. Men er jo ikke så farlig siden ho jo allerede har NM og VK billetten i lomma fra i høst.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.