Gera og litt Gad :-)

I helgen var Gera på sin 2 utstilling og fikk sitt andre Cert. Skal bli veldig spennende å se i slutten av mai om vi klarer å få ett Cert til å rappen og dermed bli norges første utstillings champion. Det blir snart søkt om å få henne avlsgodkjenet og hun skal pares i løpet av året. Hanne er bestemt. Gad bli ikke prioritert først men ho skal stilles 2 ganger på Hallingdal fuglehund festival sin utstilling og blir da også søkt som avlstispe og skal også pares i løpet av 2019. Så slik det ser ut nå så blir det 3 kull her hos meg. Det bør bli valper å få tak i til jegere og spesielt hvis du er prøveinteressert. Hannhunder har jeg fått hjelp av gode venner i Tyskland og Frankrike til å finne. Hannhundene har visst ett fantastisk gemytt og de har stor arbeidskapasitet

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *