Gera og litt Gad :-)

I helgen var Gera på sin 2 utstilling og fikk sitt andre Cert. Skal bli veldig spennende å se i slutten av mai om vi klarer å få ett Cert til å rappen og dermed bli norges første utstillings champion. Det blir snart søkt om å få henne avlsgodkjenet og hun skal pares i løpet av året. Hanne er bestemt. Gad bli ikke prioritert først men ho skal stilles på Hallingdal fuglehund festival sin utstilling og Vestfold fuglehundklubb sin utstilling og blir da også søkt som avlstispe og skal også pares i løpet av 2019. Så slik det ser ut nå så blir det 3 kull her hos meg. Det bør bli valper å få tak i til jegere og spesielt hvis du er prøveinteressert. Hannhunder har jeg fått hjelp av gode venner i Tyskland og Frankrike til å finne. Hannhundene har visst ett fantastisk gemytt og de har stor arbeidskapasitet

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *