Pinsen 2017

Da har jeg vært instruktør på NMLK sitt apportprøvekurs på Åstjern denne helgen. Har sett ett og trent ett par unge grossere denne helgen. Veldig synd med Blaze som ikke ville i vannet i dag men med litt mer trening så er apportpremien i lomma. Dickte håper jeg inderlig kommer i løpetid en av de første dagene og det er grunnen til hennes oppførsel. Vi krysser fingrene Elinor og håper det er grunnen.   Når hunder kommer fra bra oppdrett så må en jo hjelpe og håpe på at de får det til.

I dag var det eksamen for kurset med en riktig apportprøve. Av unghunder så fikk Gimmik des Grandes Vorachyres en 3 premie og Gera des Grandes Vorachyres fikk en 1 premie. Kennel grandes Vorachyrs samler fortsatt jevnt og trutt premier. Det er moro som oppdretter. Gratulerer Bjørn og Gimmik

For min egen del så er det bra da med alle starter de unge jentene mine har så har de 1 premie på alle starter. Men så klart. De er jo Grandes Vorachyres hunder 🙂

 

Dette innlegget ble publisert i Nyhet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *