Noen tanker

Da jeg var ute på Pawtrekkeren i dag tidlig sto jeg og tenkte litt. Det blir sagt at en ikke skal la hunder trekke noe før de er skikkelig utvokst. Jeg har alltid latt mine hunder være med i spannet så fort de er store nok til å holde nesten toppfart. Dvs mellom 6  og 12 mnd alder. Jeg har alltid hatt friske sunne bikkjer som er uten Hd og Ad . Riktignok har jeg sunne gode linjer men hadde de som sier at en ikke skal belaste unghundene hatt rett, så skulle mine hunder vært krøplinger. Sist høst da jeg skulle på jakt i Snåsa så fikk ungbikkjene også på seg kløv. Da var de ganske akkurat ett år gamle. De må jo bære inn sin egen mat.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *