VM 2017 i Frankrike

Da har vi i dag vært på uttak til VM for stående fuglehunder som i år skal foregå i Frankrike. Det gikk som det burde det og Era er kvalifisert til VM lag som sist år.  Har litt baktanker denne gangen. Siden Era kommer fra Frankrike og er pr i dag 8 år  så blir det ett verdig punkum i hennes prøve karrière å delta i VM i Frankrike. Hun kommer kanskje til å delta i NM skog så lenge hun har billett dit men det blir også det. Blir jo moro å se om jeg klarer en excellent i år . Det hadde vært helt supert. Det finnes ingen grossere uansett så langt som når henne til knærne. Era des Grandes Vorachyres er og blir den beste grosseren som noen gang har vært. Veit om oppdrettere som har drevet med grosser i mange år, men ingen kan måle seg mot Era. Det er så moro å ha en slik fantastisk hund.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *