Da nærmer det seg

Da er det ikke mange dagene før NM skog går av stabelen. Må si jeg gleder meg masse.  Har ikke vært helt fornøyd med Era på taksering. Vært mye rot, men på lørdag som var siste dagen vi takserte så fungerte alt 100%   Hadde 4 stand uten reis, 3 stand med reis og en støkk som blei respekter og alt var i løpet av 1.5 time. Så nå er vi klare. Var meningen at jeg skulle få kalibrert Era til NM med prøve i morgen tirsdag på Randsfjorden men dengang ei. Pga dommermangel så måtte mitt parti utgå. Synd men sant. Men når det ikke er dommere som vil dømme NM engang så forstår jeg at arrangører sliter. Nå håper jeg at jeg blir på Vindfjelltunet fra torsdag og til og med søndag og kan gå hele veien i NM. Era er i alle fall klar 🙂

Nå som båndtvangen er opphevet så skal jeg få kjørt den yngre garden en god del. De må jo få prøve seg de også. Bruker alt for mye tid og penger på Era så de andre blir satt litt i skyggen av henne, mne når vi har fått vært til VM i oktober så skal det satses på den yngre garden. Era skal da bare tas frem til NM.  Kanskje jeg skal satse på egent lag på NM lag lavland neste år. Er jo på tide at grosser münsterländeren får vist seg frem der også. Men må være sikker på at alt er på stell for i motsetning til mange andre så starter jeg ikke hvis vi ikke er klare. Vil jo vise frem rasen på en positiv måte. Alt annet blir for dumt uansett rase.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *