8 September

Nå er nedtellingen inne for fullt. Nå er det bare 2 dager til startskuddet går og mine grosser münsterländere skal bli brukt til det de elsker og er ment å bli brukt til. Selvfølgelig snakker jeg om jakta. 10 september er årets høydare. I år har jeg kjøpt jaktkort ikke så langt fra heimen. Får se hva jeg gjør om jeg kjører frem og tilbake eller drar med vogna. Skal bli moro å se om jeg får skutt litt for de 2 yngste. Sist år bommet jeg når jeg hadde sjangsen. Ikke lett å konsentrere seg om unghunden og samtidig treffe. Multitasking er ikke min sterke side 🙂  Håper på mange andre grossere får vært med på jakt i år. Era kommer bare til å få korte slipp i jakta. Det skal gå i 110 når hun er ute. Hun ska holde maksfart i 20 minutter. Det er det ho må maks prestere under VM. Legger all trening opp etter dette med henne. De andre bikkjene blir sikkert fornøyd for da blir det mer slipptid på de.  Skit jakt alle mann /kvinner

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.