NM skog 2017

Da har vi vært på NM skog. Gikk kjempefint i kvalliken. Der gikk Era veldig bra og hadde det ikke vært for 2 minuser så hadde hun fått 1 VK med CK. Men pga 2 feil blei det en 1 VK kvalik. I dag i semi startet Era veldig bra. Blir borte, Vi leiter. Hun kommer og henter oss og drar rett inn i en kort stand. Avanserer frem. Vi følger på. Så kommer det en orrhane. Jeg skyter  (etter lang tid) og etter enda ei stund fløyter jeg ho i sitt. Men Når en er så treg som jeg var i dag så er det min helt og holdent skyld for at det gikk som det gikk. Sleit hele natta med kjempekramper i begge bein og fikk ikke sove så det blei maks 2 timer søvn i natt. Dårlig unnskyldning men er ei unnskyldning.  🙂  Får bare håpe og tro det er at jeg drakk for lite væske i går. Er ikke fornøyd hvis dette vedvarer og det viser seg at det er samme skiten som jeg har i armene. Da veit jeg ikke hva jeg gjør.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.